noticias

RTVE i el Ministeri d'Educació ofereixen 'Aprendemos en casa', una proposta adicional per a nins/es de 6 a 16 anys que els permetrà complementar l'activitat lectiva des de casa. Us deixam un document informatiu amb la graella de programació:

 


Us passam una informació del Centre Municipal de Serveis Socials Estacions relativa als serveis mínims que s'ofereixen degut a la situació actual:

 

Circular Serveis Socials Estacions


Us deixam uns consells per mantenir les rutines de treball a casa:

 

Consells per treballar des de casa


Us adjuntam un document informatiu relatiu al període d'alarma decretat:

 

Estat d'alarma


Des de la Conselleria d'Educació ens faciliten informació per ajudar-nos en la protecció contra el virus respiratoris i el nou coronavirus, ho compartim amb vosaltres per que ho pogueu aplicar a les vostres rutines quotidianes:

 


Per tal de falicitar el tràmits per la sol·licitud d'accès al GESTIB per part dels pares, us penjam l'imprès corresponent per que el pogueu descarregar i emplenar.

IMPRÈS GESTIB


13/09/19
Beques NESE

Podeu trobar al següent enllaç tota la informació relacionada amb les beques i ajudes per als alumnes amb necessitat específica de recolzament educatiu.


El nostre lema de Pastoral d’aquest curs 2019 - 2020 “Qui som jo?” neix amb la intenció d’ajudar a l’alumne a conèixer-se a sí mateix i saber quin camí pot seguir.

 


El següent document conté tota l'informació relacionada amb el nou curs 2019-2020:

Informacions per al curs 2019-2020

 

També podeu consultar el llistat de llibres de text per aquest any:


Podeu consultar la llista d'admessos al cicles de Formació Professional al següent document:

 


Suscribirse a Sindicar